Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Het Havenkwartier

Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt, is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur met de uitstraling van een levendig havendorp. Een omgeving die ongekend veel mogelijkheden biedt op het gebied van wonen, leven, sporten en ontspannen. Met “De Blauwe Loper” zijn alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast ben je via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen.

Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad en verrijst op het schiereiland naast de jachthaven, het informatiecentrum van Blauwestad en horecagelegenheid 'Heerlijke streken'. Het Havenkwartier bestaat uit een aantal fasen welke stapsgewijs ontwikkeld worden. Elke fase bestaan uit karakteristieke woningen met verschillende Oudhollandse gevels. De sfeer en uitstraling van vroeger maar wel comfortabel, duurzaam en onderhoudsarm!

De succesvolle eerste en tweede fase van Het Havenkwartier zijn geheel gerealiseerd en bewoond. De derde fase is inmiddels verkocht en in aanbouw en nu is ook de vierde fase in verkoop!

Neem contact met ons op

 • * velden zijn verplicht.

Start verkoop: vrijdag 3 juli vanaf 12.00 uur!

Vrijdag 3 juli start de verkoop van Havenkwartier fase 4! Van 12.00 - 17.00 uur kunt u de verkoopdocumentatie ophalen bij &eac...

Lees meer

Start verkoop Havenkwartier fase 4: vrijdag 3 juli!

Na de succesvolle eerste drie fases, waarvan de eerste twee al bewoond zijn en de derde in aanbouw is, gaat ook de vierde fas...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen vierde fase

  Woningen vierde fase

  De vierde fase bestaat uit 21 gasloze herenhuizen, schipperswoningen en pakhuizen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer