Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Nieuwbouw Blauwestad

Het nieuwbouwproject   Het Havenkwartier wordt gebouwd in het dorpje Blauwestad. Blauwestad is gelegen in de gemeente Oldambt.  In Blauwestad worden zo'n 26 nieuwe artistieke woningen gebouwd op een fraaie locatie. Op deze pagina geven wij u meer informatie over hoe het is om in de gemeente Blauwestad te gaan wonen en wat u allemaal kunt verwachten!

Het ontstaan

Blauwestad is gelegen aan het Oldambtmeer, een meer dat werd bedacht in 1989. Uiteindelijk zijn er een aantal partijen aan de slag gegaan met het idee om Blauwestad te ontwikkelen. Een dorp midden in de natuur met een aantal fraaie woningen en waar veel te doen is op het gebied van recreatie.

Er is heel veel te doen in Blauwestad!

In de Blauwestad is er veel te beleven op het gebied van recreatie. De natuur is er prachtig en het Oldambtmeer staat garant voor uren plezier. Zo zijn er erg veel mogelijkheden om even een middagje te gaan varen in Blauwestad. Aan Blauwestad zijn ook diverse haventjes gelegen waar u makkelijk met uw bootje even kunt aanmeren. Daarnaast zijn er ook drie jachthavens die erg goed gefaciliteerd zijn. Wilt u liever zelf actief op het water zijn? Dat is geen enkel probleem! Bij zeilschool Blauwestad kunt u diverse cursussen volgen om te leren zeilen en surfen! 

Genieten van de natuur

In Blauwestad zijn er een aantal stranden waar u heerlijk kunt uitrusten en genieten van het zomerweer. Vanuit het Havenkwartier bent u binnen enkele tellen bij één van de dichtbij gelegen stranden. Ook in de winter kunt u goed vertoeven in deze omgeving. U kunt namelijk heerlijk wandelen en genieten van de natuur in Blauwestad.

Een restaurant om de hoek

In het Havenkwartier waar de nieuwe woningen gebouwd zullen worden vindt u ook restaurant Azzuro. In dit restaurant kunt lekker even een hapje eten en in de zomeravonden heerlijk op het terras genieten wat gelegen is aan het water. Wilt u liever naar een ander restaurant? In Blauwestad is dat geen enkel probleem. Er zijn namelijk genoeg leuke en verschillende restaurants in de buurt van Blauwestad.

Wonen in Blauwestad

Er is dus genoeg te doen in Blauwestad, uiteraard is het ook goed wonen in Blauwestad. Er worden veel nieuwe kavels gebouwd waarvan Het Havenkwartier binnenkort in de verkoop gaat.  Op andere pagina's op deze website kunt alle informatie vinden met betrekking tot de nieuwbouwwoningen.

Gunstige ligging

Blauwestad is een fraai dorp, al bent u ook snel in de stad! Winschoten is namelijk vlak in de buurt van Blauwestad. Daarnaast ligt Blauwestad aan de A7, u bent met de auto dus binnen een halfuur in Groningen. Vanuit Blauwestad bent u ook erg snel in de provincie Drenthe, u kunt dus vanuit Blauwestad alle kanten op!

Heeft u interesse om in Blauwestad te gaan wonen?

Lijkt het u heerlijk om in Blauwestad te gaan wonen en te genieten van de natuur en de tal van mogelijkheden tot recreatie? Neem dan eens contact met makelaardij Van der Veen. Hier kunt u alles te weten komen over het plan en al uw vragen stellen! U kunt contact opnemen met makelaardij Van der Veen via het contactformulier op de website, uiteraard kunt u ook altijd even langskomen op het kantoor van Makelaardij Van der Veen.

Aankondiging open huis voor Het Havenkwartier! Zaterdag 8 februari 10:00-13:00

Op 8 februari opent Het Havenkwartier zijn deuren! Mocht je interesse hebben in een woning in Het Havenkwartier dan is er op 8 ...

Lees meer

Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur

Laat u verrassen door Het Havenkwartier! Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur. We kunnen u alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen derde fase

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer