Nieuwbouw Drenthe

Nieuwbouw Drenthe? Houdt u van het Noorden? Houdt u van rust en natuur? Houdt u van karakteristieke woningen? Dan bent u aan het juiste adres bij een nieuwbouwproject in de buurt van de provincie Drenthe, namelijk in Blauwestad. Blauwestad is een dorpje gelegen in de provincie Groningen. Vanuit hier bent u dus ook snel in Drenthe. Het kan ook zijn dat u nu in Drenthe woont maar liever verhuist naar de provincie Groningen, dan is het Havenkwartier voor u een goede optie. Het Havenkwartier is het nieuwbouwproject van het dorpje Blauwestad. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over deze fraaie nieuwbouw omgeving.

Wonen in het Noorden

Veel mensen houden ervan om in het Noorden te wonen. Wanneer u bijvoorbeeld in het Noorden woont zal u niet snel uit het Noorden willen vertrekken. Toch kan het zijn dat u wel ergens anders wil gaan wonen, bijvoorbeeld in de provincie Groningen. U kunt dan het beste gaan wonen aan het Havenkwartier in Blauwestad. Hier worden de komende jaren een aantal karakteristieke nieuwbouwwoningen gebouwd.

36 nieuwbouwwoningen in het Havenkwartier

In totaal worden er 36 woningen gebouwd in het Havenkwartier. Het Havenkwartier is gevestigd op een schiereilandje, u bent dus omringd door water. Natuur is er veel in en rondom het Havenkwartier, u kunt goed genieten van de wateren en de groene gebieden. Daarnaast zijn er twee strandjes op loopafstand in de buurt. Er is dus veel te kiezen als het om natuur gaat! In de natuur kunt u zich ook nog eens goed vermaken, een boottochtje over het water is snel gemaakt.

De verkoop – Nieuwbouw Drenthe

In dit najaar gaan de eerste huizen in de verkoop. Niet veel later zullen de overige huizen volgen. Na de verkoop van de nieuwbouwwoningen zal de bouw snel starten! Er zijn drie verschillende type woningen, variërend in prijs van €149.000 tot €199.500. Alle nieuwbouwwoningen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen, uw woonlasten zijn dus erg laag. Naast dat uw woonlasten laag zijn is dit natuurlijk ook erg goed voor het milieu.

Natuur en dichtbij de stad

Blauwestad zit midden in de natuur maar niet ver van de stad. De rijksweg A7 is gelegen aan Blauwestad, u bent dus snel in grote steden en dergelijke. U bent bijvoorbeeld al snel in Groningen, dit is een klein halfuurtje rijden vanaf Blauwestad. De stad Winschoten ligt ook erg dichtbij Blauwestad. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft, denk hierbij aan: winkels, sportclubs, culturele plekken en scholen. U kunt gemakkelijk op de fiets even heen en weer, als het moet natuurlijk ook met de auto!

Heeft u interesse in één van deze nieuwbouw woningen?

Wilt u in een nieuwbouwwoning wonen in de provincie Groningen en vlakbij de provincie Drenthe? Laat dan uw gegevens achter op onze website. Hier vindt u overigens ook meer informatie over het project. Wanneer u uw gegevens achterlaat op onze website, zal makelaardij Van der Veen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt terecht voor al uw vragen en u zal van alle informatie voorzien worden die u nodig heeft.

Nieuwe beelden Arsenaal

Met trots tonen we de eerste beelden van Arsenaal! Een statig en chique gebouw aan het Oldambtmeer. Vanaf uw eigen terras stapt...

Lees meer

AED voor Het Havenkwartier

Veiligheid boven alles! Dat staat hoog in het vaandel bij Geveke Bouw. Op dit moment zeer actueel. Ook voor Het Havenkwartier...

Lees meer
Meer nieuws
  • Woningen fase 5, Arsenaal

    Woningen fase 5, Arsenaal

    Gezinswoningen en appartementen aan het water.

    Lees meer