Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Nieuwbouw Groningen

Op zoek naar nieuwbouw Groningen? In de provincie Groningen is het voor iedereen heerlijk wonen. In het Noorden van het land is er voor ieder wat wils. Zo is er veel natuur, rust, ruimte, winkels, recreatie, scholen en sportclubs te vinden in de provincie Groningen. Vanuit Groningen bent u ook zo in Duitsland en de Waddeneilanden. Er is dus veel te beleven in de provincie Groningen. Wilt u ook in de provincie Groningen wonen? Wilt u dan ook in een zeer karakteristieke nieuwbouwwijk wonen? Leest u dan snel verder! In het dorpje Blauwestad wordt namelijk de komende jaren een nostalgisch havendorpje gebouwd!

Het Havenkwartier in Blauwestad

In de gemeente Oldambt bevindt zich het dorpje Blauwestad. Blauwestad bestaat officieel sinds 2005 en is onderdeel van nieuwbouwproject. In dit dorpje worden de komende jaren 36 woningen gebouwd aan het Havenkwartier. Hier worden huizen gebouwd die voorzien zijn van oudhollandse gevels en zeer energiezuinig zijn. Elke woning wordt namelijk voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Dit zal resulteren in zeer lage woonlasten.

Rust en natuur

In de provincie Groningen vinden veel mensen het erg fijn om er te wonen. Aan het Havenkwartier in Blauwstad zal dit niet anders zijn. Er is veel ruimte voor rust en natuur. De wijk ligt midden in de natuur en is omringd door water. U woont in het Havenkwartier dan ook op een schiereiland. Het leuke aan het Havenkwartier is dat u zelf ook kunt deelnemen aan de natuur. U kunt namelijk gemakkelijk met een bootje over het water varen, het water is namelijk enkele meters lopen vanaf uw huis. Wilt u liever wandelen dan varen? Bij het Havenkwartier kan het allemaal. Het is heerlijk om even door de natuur te lopen naast uw woning en te genieten van de rust. U heeft dus veel mogelijkheden in het Havenkwartier.

Snel op locatie via de A7

Natuurlijk is de rust en de natuur erg fijn in het Havenkwartier. Toch is het ook weleens lekker om er op uit te gaan en richting een stad of iets dergelijks te gaan. Dit is geen enkel probleem, het Havenkwartier in Blauwestad is namelijk gelegen aan de A7. Vanuit hier kunt u dus alle kanten op. Binnen een halfuurtje bent u bijvoorbeeld al in Groningen. Op de fiets bent u ook snel bij allerlei winkels en andere recreatieve plekken, de plaats Winschoten zit namelijk om de hoek.

De verkoop – Nieuwbouw Groningen

De eerste woningen worden dit najaar verkocht, daar kunt u zich binnenkort voor inschrijven. Daarna zal de bouw van de woningen snel van start gaan. U heeft de keuze uit drie type woningen. De prijs van de woningen variëren van €149.000 tot €199.500 v.on., er is dus voor ieder type gezin iets te vinden in het Havenkwartier.

Lijkt het u interessant?

Klinkt het nieuwbouwproject in de provincie Groningen voor u interessant? Laat dan uw gegevens achter op de website. Makelaardij Van der Veer zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden die er zijn. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor al uw vragen die u heeft. Wilt u liever langskomen bij makelaardij Van der Veer? Loopt u dan gerust even binnen! Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft.

Aankondiging open huis voor Het Havenkwartier! Zaterdag 8 februari 10:00-13:00

Op 8 februari opent Het Havenkwartier zijn deuren! Mocht je interesse hebben in een woning in Het Havenkwartier dan is er op 8 ...

Lees meer

Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur

Laat u verrassen door Het Havenkwartier! Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur. We kunnen u alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen derde fase

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer