Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Nieuwbouw Oldambt

Op zoek naar nieuwbouw Oldambt? De gemeente Oldambt kent veel mooie plekken. Dit kan ook niet anders wanneer er zoveel unieke dorpen behoren tot de gemeente. Binnenkort komt daar nog een mooie plek bij. In Blauwestad worden de komende jaren nieuwe woningen gebouwd. Het plan is om aan het 'Havenkwartier' 36 karakteristieke woningen te bouwen. Dit najaar gaan de eerste woningen in de verkoop. Op deze pagina komt u meer te weten over de woningen die gebouwd worden en wat de gemeente Oldambt u allemaal te bieden heeft!

De gemeente Oldambt

Sinds 2008 bestaat de gemeente Oldambt. Na een fusie van een aantal gemeentes is de gemeente Oldambt gesticht. In de gemeente Oldambt is veel te vinden. Zo zijn er veel karakteristieke en unieke dorpjes, maar is er ook de stad Winschoten te vinden. U kunt dus van twee werelden genieten wanneer u woont in Oldambt. Over een paar jaar heeft de gemeente Oldambt er een nieuw pareltje bij genaamd het Havenkwartier. De komende jaren zal er hard gewerkt worden aan een prachtige plaats middenin de natuur!

In het Havenkwartier woont u midden in de natuur

In het Havenkwartier woont u midden in de natuur. De huizen worden gebouwd aan het water en er is veel groen te vinden in het Havenkwartier. U kunt dus gerust een dagje met een bootje door de natuur varen en dat kan al vanaf enkele meters van uw huis. Daarnaast zitten er een aantal strandjes vlak in de buurt bij de woningen. In de zomer kunt u dus gerust even lopend naar het strand. Wilt u toch even naar een grote stad? Dat is geen enkel probleem. Vanuit het Havenkwartier rijdt u zo op de A7 en bent u binnen een halfuur in de stad Groningen.

Blauwestad, een nieuw dorp met een fijne leefomgeving

Het Havenkwartier is gelegen in Blauwestad, een dorpje in de gemeente Oldambt. Blauwestad is erg in opkomst, er worden namelijk veel huizen gebouwd in het dorp. Dit wil niet zeggen dat het er opeens heel druk wordt. De rust en de natuur die Blauwestad nu al biedt, wordt gewaarborgd. Blauwestad is een dorp dat officieel pas sinds 2005 bestaat en onderdeel is van dit project.  Er wordt een fijne leefomgeving gecreëerd voor iedereen die van natuur en ruimte houdt!

Zou willen wonen in het Havenkwartier te Blauwestad?

Heeft u interesse om in de gemeente Oldambt te gaan wonen en wilt u dat het liefst in een karakteristiek nieuwbouwhuis? Overweegt u dan eens om u in te schrijven voor het nieuwbouwproject het Havenkwartier. Dit najaar begint de verkoop van de eerste huizen. U kunt uw gegevens achterlaten op onze website. Dan neemt makelaardij Van der Veen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt ook zelf even langskomen bij makelaardij Van der Veen. De adresgegevens van de makelaardij vindt u op onze website. Wanneer u in de buurt woont is het dus aan te raden om even langs te lopen! De medewerkers van makelaardij Van der Veen staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen!

Aankondiging open huis voor Het Havenkwartier! Zaterdag 8 februari 10:00-13:00

Op 8 februari opent Het Havenkwartier zijn deuren! Mocht je interesse hebben in een woning in Het Havenkwartier dan is er op 8 ...

Lees meer

Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur

Laat u verrassen door Het Havenkwartier! Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur. We kunnen u alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen derde fase

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer