Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Nieuwbouw Winschoten

Winschoten is de hoofdstad van Oldambt. Oldambt is een gemeente die vele dorpen kent en één stad genaamd: Winschoten. In Winschoten vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft. Denk hierbij aan: winkels, zorgcentra, cultuur, scholen en werkvoorzieningen. Toch zijn er veel mensen die wel de voordelen van zo'n stadje willen hebben maar er liever niet wonen. Daar is nu de oplossing voor. In Blauwestad wordt namelijk het Havenkwartier / Nieuwbouw Winschoten gebouwd. Dit zijn 36 kavels die middenin de natuur worden gebouwd. In het Havenkwartier komen voornamelijk goed betaalbare eengezinswoningen te staan.

Wanneer kan u zich inschrijven voor de nieuwbouwwoningen?

De nieuwbouw nabij Winschoten zal zo snel mogelijk starten wanneer de kavels zijn verkocht. Dit najaar gaat de eerste fase van het nieuwbouwproject beginnen. De eerste woningen gaan dan in de verkoop. Kort daarna zullen de andere woningen verkocht worden. Hierna zal snel begonnen worden met de bouw van de nieuwe woningen in Blauwestad.

Nostalgisch havendorpje – Nieuwbouw Winschoten

De huizen zullen gebouwd worden op een schiereiland. De wijk zal het karakter hebben van een nostalgisch havendorpje. De woningen zullen in karakteristieke wijze gebouwd worden en zullen voorzien worden van mooie oudhollandse gevels. Er zijn drie type woningen, waarvan de prijzen variëren van €149.000 tot €199.500. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. De huizen zijn dus zeer energiezuinig, dit levert u lagere woonlasten op! Op onze website kunt u de plattegronden bekijken van de verschillende type woningen.

Gelegen nabij Winschoten

Natuurlijk kunt u in deze nieuwbouwwijk genieten van de natuur. Zo kunt u simpel een bootje pakken en even over het water varen. Daarnaast is het heerlijk om even door Blauwestad te wandelen en te genieten van de heerlijke rust. Heeft u toch even behoefte om lekker te winkelen of iets dergelijks? U bent zo in Winschoten, dus dat is geen enkel probleem. Blauwestad is gelegen aan de A7, u kunt zich dus makkelijk verplaatsen. U bent bijvoorbeeld al binnen 30 minuten in de stad Groningen. De provincie Drenthe is ook makkelijk bereikbaar! Zoals u ziet bent u overal zo in de buurt en geniet u thuis van de heerlijke rust en natuur.

Meer dan alleen natuur

In Winschoten vindt u allerlei leuke winkeltjes, culturele plekken, zorgcentra, scholen en sportclubs. U bent dus van alle gemakken voorzien. Aangezien Winschoten naast Blauwestad ligt kunt u dus gemakkelijk gebruik maken van alle voorzieningen die deze plaats heeft. Eenmaal weer thuisgekomen kunt u rustig genieten van uw mooie woning en de omringende natuur! U woont dus in een nostalgisch havendorpje en daarnaast ligt uw woning goed gelegen om van andere voorzieningen gebruik te maken.

Wilt u gaan wonen in het Havenkwartier?

Heeft u interesse in één van de nieuwbouw woningen in Blauwestad nabij Winschoten? Of heeft u nog vragen over het nieuwbouwproject? Dan kunt u op onze website uw gegevens achter laten. Makelaardij Van der Veer neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u zelf liever langs gaan bij makelaardij Van der Veer? Dan kunt u gerust even binnen wandelen bij de makelaardij.

Aankondiging open huis voor Het Havenkwartier! Zaterdag 8 februari 10:00-13:00

Op 8 februari opent Het Havenkwartier zijn deuren! Mocht je interesse hebben in een woning in Het Havenkwartier dan is er op 8 ...

Lees meer

Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur

Laat u verrassen door Het Havenkwartier! Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur. We kunnen u alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen derde fase

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer