Het Havenkwartier fase 3: start bouw eind 2019!
Neem snel contact op met één van de makelaars!

Liefde op het eerste gezicht

HET HAVENKWARTIER

Liefde op het eerste gezicht

Soms neem je een beslissing die grotere gevolgen heeft dan je in eerste instantie kon voorzien. Grotere én leukere gevolgen. Zoals de keuze om eens wat dichter bij huis te gaan varen.

Die keuze maakten Chris Wildeboer en Harrie Kok afgelopen december. "We wilden nu eens niet met de boot naar Friesland, maar wat dichter bij huis", vertelt Chris. "We kozen voor het Oldambtmeer. Een tocht die ons langs Blauwestad voerde. En waar we als een blok vielen voor het plan Het Havenkwartier. Het was liefde op het eerste gezicht."

Verliefd op het water? Chris: "Verliefd op alles! Heerlijk wonen midden in de natuur - een genot ook voor onze hond -, maar tegelijk dicht bij alle stadse voorzieningen en met zelfs een ziekenhuis vlak in de buurt. Sommige mensen hebben een auto voor de deur, maar wij kunnen onze boot voor de deur kwijt! Daarnaast spreekt ook het duurzame aspect van de woning ons bijzonder aan."

"Wij hebben gekozen voor de witte woning

- de enige witte in het plan - met het oranje dak. We gaan tuingericht wonen, omdat we dan een grotere woonkamer hebben. Bovendien: als je in de keuken staat, heb je nog steeds een fantastisch uitzicht op het water. En alles is heerlijk nieuw. We komen uit een ouder huis waar we in de loop van de jaren telkens wat aan hebben verbouwd. Maar ook na iedere aanpassing was het toch net niet helemaal naar de zin. Nu hebben we de kans om vanaf het begin alles uit te zoeken en in te vullen zoals we zelf willen."

In de zomer 2016 hoorden Chris en Harrie voor het eerst van het plan en anderhalf jaar later, in december, gaan ze er wonen. "We zijn er helemaal klaar voor; de oude woning is verkocht en de hypotheek aangevraagd. We kunnen niet wachten tot het moment dat we onze eerste stappen over de drempel zetten!"

Wilt u ook wonen aan het water, omringd door groen, met alle stadse voorzieningen van Winschoten op fietsafstand? Kom dan wonen in Het Havenkwartier. Er zijn nog woningen beschikbaar. Door een optimalisatie in het plan nu extra grote kavels! Neem contact op met één van de makelaars.

www.hethavenkwartier.nl

Aankondiging open huis voor Het Havenkwartier! Zaterdag 8 februari 10:00-13:00

Op 8 februari opent Het Havenkwartier zijn deuren! Mocht je interesse hebben in een woning in Het Havenkwartier dan is er op 8 ...

Lees meer

Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur

Laat u verrassen door Het Havenkwartier! Bezoek de modelwoning op zaterdag 14 december van 10.00 - 13.00 uur. We kunnen u alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Woningen derde fase

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  lees meer
 • Woningen derde fase 2

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  LEES MEER
 • Woningen derde fase 3

  Woningen derde fase

  De derde fase bestaande uit 26 unieke gasloze herenhuizen en schipperswoningen. Bepaal zelf hoe je wilt wonen!

  Lees meer